keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Normaalisti kärttyisä allekirjoittanut on ollut tänään ekstrakärttyisä.Eli menkkoja tulossa joko su tai ma arvaan ma.Jos kierto nyt yhtään on edelliden kierron kaltainen.Sehän heittelee 21-29 päivän välillä..Naistenklinikan lääkärin mukaan tuollainen heitto on vielä "pientä".Suuret tai suurehkot heitot on varmaan sitten sitä että mensturoidaan 4-6 kertaa vuodessa.

Ihan kun tuolla mun kierrolla ei ois jo tarpeeksi vaikea löytää niitä vitun tärppipäiviä?Joo,on ovulaatiotestit toki keksitty ja tikkuttelin"first signal"-merkkisillä keväällä,mutta näyttivät ovulaatiota 6 päivänä vahvasti(huom!)peräkkäin.H y v i n luotettavan oloista toimintaa.
Tein sit huvikseni yhden tikuttelun silloinkin jo kun menkkakivut jylläsivät jo alaselässä.Se näytti myös ovulaatiota.Eli kahta täysin samanväristä viivaa.
Siinä mun luotto niihin vitun tikkuihin.

Anyway,omaiset ovat saaneet kärsiä allekirjottaneen kiukkuisuudesta ja rajusti tänään.Tuli valitettua klassisesti miekkoselle kotitöistä-siis niiden tekemättömyydestä-.On vaan niin rikkipoikkiväsy-olo.Jota ei helpota se,että eskarilaisen 7-vuotissynttärit ovat la,ja lauma rasittavia sukulaisia pakkautuu tänne(liian)moneksi tunniksi.Ja asunto on siinä kunnossa missä on.Vittu,mä sanon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti